Hrvatska je zemlja poznata za svoju turisticku tradiciju. Uz fantastican krajolik i vrlo dobre morske kvalitete, Hrvatska je isto poznata za svoj izvorni mediterani flair i gostoljubivost. Obitelji su publika koja je posebno dobrodosla, ali i za mlade, koje volu nocni zivot, Hrvatska pruzi dosta mogucnosti.

Atrakcije u blizini

Nationalni park Krka: Poznati slapovi su naj poznatija atrakcija koja prikazuje prirodu u Nacionalnom parku Krka. Pored njih imate i dosta vise viditi: Mnogo jezera, otoci, staze za setanje, razni biljni i zivotinjski svijet. Ako zelite opusteno viditi ljepoto dalmatinske prirode onda mozete sijesti u brod i uzivati dok prolazite kraj naj lijepsi mijesta parka.

Nationalni park Kornati: Kornati su najgusca otocna skupina na Mediternau. Od 1980 nationalni park stoji pod strogom zastitom prirode. Sve u svemu Nacionalni park postoji od 89 otoka, otocica i stijena. Naj veci otok se zove Kornat. Izlete na Kornate mozete rezervirati od Murtera.

Sibenik: Srednjovjekovni, ponosni grad kralja Kresimira “Sibenik” je pored Zadra jedan od najvecih gradova na sjeveru Damacije. Grad pruzi za ljubitelje kulture brojne muzeje, galerije i povijesne znamenitosti. Kao naprimjer tvrdava sv. Anne koja je preko krova Sibenika i koja je kod mjestani nazvana tvrdava sv. Mihovil. U starom dijelu Sibenika mozete naci brojne crkve, samostani i palace – carobna bastina od tisucu godina povijest. Jedna od tih povijesnih gradevina je katedrala sv. Jokova, 100-godisnja izgrada katedrale je dokaz koliko je vazna vjera za stanovnike Sibenika bila i dalje i jest. Katedrala pripada popisu svjetske bastine UNESCO-a.

Kanal "Svetog Ante" Promenade: Sibenski kanal sv. Ante je jedno od naj lijepsi mijesta na Jadranu i krasan morski ulaz u grad. Setaliste nudi osim divne prirode i fenomenalni panorama pogled na Sibenik. Pored Sibencanok arhipelag i tvrdave sv. Nikole mozete nazi i mnoge kulturne znamenitosti i prirodno bogastvo.

ODREDISTE HRVATSKA